Skip to main content

Een goed en effectief eindresultaat, dat geeft veel energie

Digital Projectmanagement

De Octopus is het meest intelligente dier van de zee. De octopus staat symbool voor een uitweg vinden, hoe complex het project of de situatie van uw organisatie op dat moment ook is, DUX Communicatie en biedt oplossingen.

De octopus kan van kleur en textuur veranderen. De kracht van DUX Communicatie is anticiperen op veranderingen. Het is niet de sterkste die overleeft, niet de meest intelligente die overleeft. Het is degene die zich het meest kan aanpassen aan verandering.

Een octopus heeft 8 armen. DUX Communicatie heeft meer dan 12 jaar ervaring in de marketing en communicatiebranche in zowel retail, b2b als b2c. DUX Communicatie heeft ervaring in het A t/m Z coördineren van digitale marketing en communicatieprojecten. DUX Communicatie werkt graag samen met verschillende mensen: strategen, designers, developers, online marketeers, managers, fotografen, copywriters en andere professionals binnen het marketing en communicatievak.

DUX Communicatie is net als de octopus gewend om veel werk in korte tijd te verzetten. Schakelen tussen werkzaamheden en opdrachten zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen is geen probleem, echter een uitdaging.

Het nummer 8 staat tevens symbool voor oneindigheid (infinity). Een website is danook nooit af en vraagt om constante optimalisaties. Bij elke implementatie begint het weer bij onderzoek, analyse en doelstellingen.

DUX Communicatie blijft creatief denken en helpt u met projectmanagement binnen uw organisatie.

Wat kunnen wij nog meer bieden naast projectmanagement

Digital Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Digital Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Digital Trends

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Samen een tof project starten?

Chat openen
Welkom,

Ik ben Ollie, de chatbot van DUX Communicatie. Leuk dat je er bent.

Klik op 'Chat openen' en stuur ons jouw vraag via WhatsApp. We helpen je graag.