Skip to main content

DUX, meer dan communicatie

Over DUX Communicatie

DUX is een samenkomen van drie letters uit de woorden DIGITAL USER EXPERIENCE.

DIGITAL is vandaag de dag niet meer weg te denken in de huidige marketingstrategie. De rol van digital zal alleen maar groter worden en een leidende rol krijgen.

Digital Marketing gaat verder dan puur alleen invulling geven aan digitale kanalen. DUX Communicatie adviseert en helpt hierbij.

USER EXPERIENCE (UX) staat voor de gebruikerservaring van de doelgroep en is alles omvattend. Wat is de ervaring?

DUX Communicatie verdiept zich in de klant en gebruiker. De gebruiker, de bezoeker, de klant, die staat centraal. Deze ‘mensen’ zijn dan ook het uitgangspunt. Niet iemands ego, de persoon met de grootste mond en de meeste praatjes.

Zo is DUX in augustus 2020 ontstaan, met als toevoeging ‘Communicatie’. Want Communicatie = Alles. Echter biedt DUX meer dan Communicatie!

Olando Wolbrink

Ik ben Olando. Eigenaar van DUX Communicatie.

DUX Communicatie biedt oplossingen voor marketing & communicatie vraagstukken die spelen bij ondernemers en organisaties. Van advies tot aan implementatie én optimalisatie.

Ik hou van samenwerken en relaties bouwen. Geloof het of niet: naast marketing en design vind ik scope, budget en deadlines managen net zo prachtig. 

Ik woon in Lathum, met heerlijk uitzicht op het water. Ik ben dan ook een groot liefhebber van water. Het zorgt voor inspiratie, creativiteit en een gevoel van rust.

Wilt u dat ook?

Samen een tof project starten?

Chat openen
Welkom,

Ik ben Ollie, de chatbot van DUX Communicatie. Leuk dat je er bent.

Klik op 'Chat openen' en stuur ons jouw vraag via WhatsApp. We helpen je graag.